Zákon Azylu (2023)

Lucie Lukačovičová. Kompletní audiokniha. Režie Vladan Hýl.

Čte Vojtěch Lipina.

Natočeno 2023. Vydala Audiotéka, Epocha, prosinec 2023 (MP3, celková délka 10 hodin 9 minut). Ukázka k poslechu zde.

Série: Svět Azylu #1

Pozn.:  Kde jsou monstra, jsou i lovci. A náš svět je jich plný – monster i těch, kdo je loví. Heslo každého v téhle válce zní: „Použij cokoli, co funguje, a přežij!“ V současné Praze to platí dvojnásob. Jestli to někdo poznal na vlastní kůži, je to Benedikt. Zbavený ochrany organizace lovců se může spolehnout jen na pomoc výstředního antikváře a dívku, která je někdy děsivější než všechna monstra. (anotace)

LUCIE LUKAČOVIČOVÁ
Narodila se v Praze a pobývala v Angole, na Kubě, v Anglii, Německu a Indii. Vystudovala knihovnictví a kulturní antropologii na UK. Vyšlo jí přes sto povídek, pět románů (historická fantasy Vládci času, městská fantasy Detektivní kancelář Sirius, sci-fi detektivka Stanice Armida, rudolfínská bondovka Zelený drak, Karmínový lev a indický steampunk Poslední bůh) a dalších pět se spoluautory. Publikovala v angličtině, němčině, rumunštině, portugalštině, italštině, čínštině a indické kannadštině. Ráda sbírá mýty a legendy a promítá je do svých textů.

VOJTĚCH LIPINA
Je od roku 2017 členem uměleckého souboru Komorní scény Aréna v Ostravě. Na Janáčkově konzervatoři v Ostravě začal studovat obor tanec, ale školu nakonec dokončil v oboru hudebně dramatickém, tedy jako herec. Své první angažmá získal v Divadle Šumperk. Sedm let pak strávil v Moravském divadle v Olomouci.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)