Městečko Lážoplážo 1/13 (2018)

Tereza Pařízková. Četba na pokračování. Zvukový mistr Roman Špála. Režie Apolena Novotná.

Čte Michal Zelenka.

Natočeno 2018. Premiéra 6.-18. 2. 2019 v cyklu Četba na pokračování (ČRo Rádio Junior, 18.30 h.). Repríza 1. dílu 19. 7. 2021 (ČRo Rádio Junior).

Díly: 1. Městečko Lážoplážo se představuje, 2. Úřad pro změnu jména, 3. Topoly pana Lopoty, 4. První let Empírky, Žulie a Jakobuka, 5. Zlatá velryba a Mořská vydra, 6. Blejza, 7. Pan Zloundr, 8. Velká peříčková loupež, 9. Čečesr, Zařílis, Proledůn a Bředukvět, 10. Zubař Bájo a zázračná vrtačka, 11. Detektor pravdy pravdoucí, 12. Vánoce v Lážoplážu, 13. Knihkupectví paní Albínky.

Lit.: anonym: Čtení na pokračování: Městečko Lážoplážo. In web ČRo Rádio Junior, 6. 2. 2019 (článek). – Cit.: Vítejte v Lážoplážu, městečku, kde je možné i nemožné! Obyvatelé tam létají do práce v bublinách a místo do školy chodí děti do hračkářství. V Lážoplážu se platí peříčky, to aby lidé neměli kapsy prověšené od mincí. Vskutku nevídané věci se tam však začínají dít s příjezdem Zlaté velryby, která dokáže splnit 100 přání! Víc už ani muk a na viděnou v Lážoplážu!

Jak se žije v městečku Lážoplážo?

Třináctidílný seriál, který teď máte možnost slyšet v rádiu vůbec poprvé, napsala Tereza Pařízková. V režii Apoleny Novotné účinkuje Michal Zelenka.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)