Syn buvola. Wen Anyar 1/7 (2020)

Stanislav Havlíček. Četba na pokračování. Připravil Viktor Bezdíček. Dramaturgie Alena Blažejovská. Režie Radim Nejedlý.

Účinkuje Michal Bumbálek.

Nastudovalo Brno v roce 2020. Premiéra 1. dílu 22. 3. 2020 (ČRo Plus, 23:33 h.); 2. dílu 23. 3. 2020 (ČRo Plus, 14:05 h.); 7. dílu 29. 3. 2020 (ČRo Plus, 14:05 h.) v cyklu Radiokniha.

Lit.: anonym (= Blažejovská, Alena): SERIÁL. Stanislav Havlíček: Syn buvola. Wen Anyar. In web ČRo Plus, 22. březen 2020 (článek). – Cit.:  (…) Lékárník Stanislav Havlíček je „Synem buvola“ od své první mise s Lékaři bez hranic v Agoku. V sedmi dílech této premiérové Radioknihy se dozvíte nejen to, jak ke své přezdívce přišel.

Uslyšíte také, jak funguje nemocnice Lékařů bez hranic v Jižním Súdánu, co všechno musí zařídit její lékárník, jaké nemoci se tu léčí, jaká atmosféra panuje v mezinárodním zdravotnickém týmu i jaké kuriozní situace nastávají při jeho soužití s místními lidmi.

Před návratem do plzeňské lékárny si Standa vyrazí na dobrodružný výlet na Komorské ostrovy. Kam vkročí, zjišťuje, že pohostinnost je všude ctností a že se lidské starosti neliší nikde na světě.  (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)