O kočičím čaroději 1/9 (2019)

Lucie Křesťanová. Pohádkový seriál. Režie Petr Vodička.

Vypráví Marcela Nohýnková.

Natočeno v roce 2019. Premiéra 17. – 25. 2. 2020 (ČRo 2 Praha, 19:00 h). Repríza 7. – 15. 6. 2021 (ČRo 2 Praha, 19:00 h.).

Obsah: 1. O babce Trajdalce. Pohádka o tom, jak babka Trajdalka poradila králi Dobrákovi I. s výchovou rozmazlené princezny.  (10 min). – 2. O koze, co měla pořád hlad. Pohádka o tom, jak děti zachraňovaly školu. 3. O Obejdovi. Pohádka o chalupníkovi Mrzoutovi a krásném divokém koni, který se jednoho dne objevil před domem a nechtěl se od něj hnout. – 4. O kočičím čaroději. Pohádka o líném kocourovi Balonkovi, který zachránil dceru mrštné mourovaté kočky. – 5. O Vlčí rokli Pohádka o tom, jak Janička s Haničkou odehnaly přízrak z mokřadu v Adršpašských skalách. – 6. Jak Krakonoše rozbolel zub. Pohádka o tom, jak kovář a skřítek Podzimník pomohli Krakonošovi. – 7. Jak papoušek tlumočil paní strace. Pohádka o tom, jak papoušek se strakou zachraňovali Tomáše, který pozoroval ptáky a spadl při tom ze skály. – 8. O jelenovi z dopravní značky. Pohádka o tom, jak Marián našel řešení pro nešťastného jelena z dopravní značky. – 9. O nafoukané andulce. Pohádka o tom, jak andulka zachránila anduláka a začala si hrát s Karlíkem.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)