Čo by bolo keby… som bol Harry Potter? (Co by bylo, kdybych byl… Harry Potter?, 2017)

Připravila Veronika Dianišková.

Účinkují Dado Nagy, Michal Laurinec a Veronika Dianišková.

Natočeno 2017. Premiéra 3. 12. 2017 (SRo Rádio Junior, 11:00 h.; 31 min.).

Lit.: Vlasková, Rozália – Dianišková, Veronika: Stridží týždeň. Téma týždňa. In web SRo Rádio Junior, 28. 11. 2017 (článek). – Cit.:  Na Katarínu nám začali stridžie dni. Potrvajú až do zimného slnovratu a hádam až do Štedrého dňa, kým si tí najväčší odvážlivci nesadnú na „luciový stolček“, aby uvideli všetky strigy z okolia. Na Juniore stridžie dni potrvajú len týždeň, ale zato pekne hutne. (…)

V dobrodružnej dvojhodinke v bosoráckom týždni začujete aj premiéru nášho programu. Naša redaktorka Veronika Dianišková ho tentoraz nazvala Čo by bolo keby… som bol Harry Potter? Vyberieme sa priamo do Rokfortskej strednej školy čarodejníckej, Dado Nagy nám prečíta ukážky zo známej knižky o čarodejníkovi s jazvou na čele a hradom i okolím Rokfortu nás prevedie náš hosť – Michal Laurinec. Pozor – nie je to náhodou chrabromilský stíhač? Nasaďte si čarodejnícke klobúky a rokfortské plášte, možno si aj na metle zalietame. „Darebáctvo sa podarilo!“  (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)