Apropo ?/1991 (1991)

Stano Radič. Humoristický měsíčník potřehů a zprávze světa a okolí. Autoři Zdeno Luknár, Miloslav Šimek, Jiří Grossmann, Anton Revický, Ľubo Šrámek a Ján Snopko. Redakce Oliver Andrásy. Hudbu vybrala Melánia Puškášová. Hraje skupina Paroháči. Režie Viliam Sýkora.

Účinkují Štefan Skrúcaný, Miroslav Noga, Ivan Letko, Andrej Hryc, Dušan Tarageľ, Stanislav Dančiak a Ľubomír Gregor.

Připravil Československý rozhlas v roce 1991 (82 min.). Repríza 28. 4. 2018 (SRo Rádio Pyramída).

Pozn.: V rámci Nedeľných zábavníkov sa vysielal aj humoristický mesačník postrehov a správ zo sveta a okolia Apropo. Vybrali sme pre vás reprízu z roku 1991. Autorom relácie bol známy humorista Stano Radič a redaktorom autor zábavných programov v rozhlase i v televízii Oliver Andrásy.

Humornými a satirickými scénkami a monológmi prispeli: Zdeno Luknár s Horoskopom, Miloslav Šimek a Jiří Grossmann s poviedkou Ako som sa učil plávať, Anton Revický s fejtónom Pravdivý životopis klamára, Ľubo Šrámek s monológom Žobráci zákona a Ján Snopko so scénkou Rodina lorda Nortona. V réžii Viliama Sýkoru účinkovali Dušan Tarageľ, Stano Dančiak, Ľubo Gregor, Ivan Letko, Andy Hryc. Moderovali Štefan Skrúcaný a Miro Noga. O hudobnú produkciu sa postarala kupina Paroháči.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)