Humor je vážna vec (Humor je vážná věc, 1988)

Viktor Kubal. Vtipné a humorné příhody a životní moudrosti Viktora Kubaly. Redakce Tamara Chlebová. Zvuk a střih Ľuboš Klásek. Režie Igor Hrabinský.

Účinkují Marián Grebáč, Viktor Kubal a další.

Připravil Slovenský rozhlas v roce 1988 (15 min.). Repríza 11. 11. 2017 (SRo Rádio Pyramída).

Lit.: Chlebová, Tamara: Humor je vážna vec – Viktor Kubal. In web SRo 8. 11. 2017 (anotace). – Cit.: Viktor Kubal bol všestranným originálnym umelcom. Výtvarník, karikaturista, režisér, herec, animátor, scenárista, originálny ľudový rozprávač. Tri roky bol hosťom Nedeľného zábavníka -  Echorádio. Mesiac čo mesiac na verenej nahrávke pred divákmi a poslucháčmi pri rádioprijímačoch rozprával svoje „poučiteľné“ skutočné i neskutočné múdre výmysly i nezmysly.

Počúvajúci boli očarení jeho jedinečným, neopakovateľným rozprávačstvom. Skúste sa teda započúvať do vtipných a humorných príhod a životných múdrostí Viktora Kubala, ktoré sme pre vás pripravili pod názvom Humor je vážna vec. Uvádza Marián Grebáč. Redakčne pripravila Tamara Chlebová, zvuk a strih Ľuboš Klásek, réžia Igor Hrabinský. Reláciu sme vysielali v roku 1988.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)