Úspešný debutant (Úspěšný debutant, 2019)

Tomáš Bartoněk. Literárně-dramatické pásmo o knize Michala Baláže „Orgány a drámy”.

Účinkují Daniela Šencová, Kamil Mikulčík, Roman Ferienčík či Andrej Klimits.  Hovoří Tomáš Bartoněk a Michal Baláž.

Natočeno 2019. Premiéra 14. 2. 2019 (SRo 8 Rádio Litera, 14:30 h.). Repríza 15. 2. 2019 (SRo 8 Rádio Litera, 0:30 h.; 10:30 h. a 20:30 h.).

Pozn.:  Už o malú chvíľu vám ponukneme v tohtoýždňovej premiére nové literárno-dramatické pásmo Tomáša Bartoňka s názvom ÚSPEŠNÝ DEBUTANT o aktuálnej knihe Michala Baláža „Orgány a drámy”. Po úspešnom televíznom filmovom debute True Štúr a oceňovanej poetickej prvotine s názvom Ø prichádza talentovaný autor so svojím surrealisticko-dadaistickým dvojdielom. Dozviete sa viac o jednorukom plážovom policajtovi, ktorý vyšetruje najzapeklitejšie slovenské kauzy a pripravili sme si pre vás aj rozhlasovú adaptáciu jedného z Balážových dramatických textov. O knihe vám prezradia viac autor relácie Tomáš Bartoněk i samotný Michal Baláž. V ukážkach sa predstavia Daniela Šencová, Kamil Mikulčík, Roman Ferienčík či Andrej Klimits. 

Vo videu aj malá ochutnávka z nahrávania relácie s hercom Romanom Ferienčíkom a autorom relácie Tomášom Bartoňkom)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)