Na odpis (2018)

Výsledek obrázku pro Dan Lyons na odpis onehotbookDan Lyons. Kompletní audiokniha. Břitký průvodce odvrácenou stranou Silicon Valley.

Čte Vasil Fridrich.

Natočeno 2018. Vydal OneHotBook, červen 2018 (MP3 ke stažení). Ukázka k poslechu.

Pozn.: Dan Lyons měl šťastnou a spokojenou rodinu, skvělou kariéru a práci, která ho bavila. Všechno změnil jeden telefonát jeho šéfové z Newsweeku. Padesátník, který sice má vynikající přehled v technologické sféře a o problematice umí psát, se po pětadvaceti letech novinařiny najednou ocitl bez práce. V roce 2012 byla média kvůli odlivu peněz z inzerce v dlouhodobé krizi a Lyonsovi nezbýlo než se poohlédnout jinde. Třeba v nějakém perspektivním startupu, mladé dravé technologické firmě. To ale ještě vůbec netušil, do čeho se vrhá. Výsledkem je nesmírně zábavné líčení tragikomické srážky pragmatického profesionála s firemní kulturou startupů „připomínajících Montessori školky“ a zároveň poutavý průvodce temnými stránkami internetového vizionářství, v němž jde často spíše o peníze než o revoluční nápady. (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)