Hraničářův učeň 5 – Výkupné za Eraka (2018)

Audiokniha Výkupné za Eraka  - autor John Flanagan   - interpret Matouš Ruml John Flanagan. Kompletní audiokniha. Fantasy série, která vypráví o výcviku a dobrodružství mladého Willa a jeho mistra Halta.

Čte Matouš Ruml.

Natočeno 2018.  Vydala Audiotéka, Bookmedia v roce 2018 (MP3, celková délka  12 hodin 43 minut).

Série: Hraničárův učeň #5

Pozn.: Tentokrát se Halt a Will vydávají zachránit oberjarla Eraka, skandijského vůdce, do pouštní země Aridy. Má-li být ale jejich cesta úspěšná, potřebují spolu s výkupným mít i někoho z královského rodu – tak princezna Kassandra, neboli Evanlyn, přemluví svého otce aby jí dovolil odplout na jih s hraničáři. K výpravě se ještě připojí Horác a Gilan, aby byla princenza dostatečně chráněná. Dostane se ale šestice přes poušť, kde řádí znepřátelené kmeny a kde jim na každém kroku hrozí neznámá nebezpečí? Pomohou jim jejich hraničářské schopnosti v neznámé krajině?

JOHN FLANAGAN:
Australský spisovatel nejprve pracoval jako reklamní textař a později redaktor na volné noze. Věnoval se také psaní scénářů pro televizní komedie. Vlastní fantastický svět, do kterého vstupují čtenáři po celém světě, původně vytvořil pro svého syna, kterého chtěl zábavným způsobem přivést ke čtení. Dnes patří k nejproduktivnějším australským prozaikům a mezi jeho velmi úspěšné počiny patří především fantasy série Hraničářův učeň.

MATOUŠ RUML:
Herectví poprvé Matouše Rumla oslovilo už jako malého, v Dětském divadelním studiu. Na scéně začal vystupovat v dětských rolích po boku uznávaných herců. Dnes patří mezi členy souboru Městského divadla v Mladé Boleslavi a hostuje v pražském Divadle Na prádle i ve Švandově divadle. Ztvárnil také několik televizních postav, například ve filmu Princezna a písař nebo v populárním seriálu Comeback. Za své hudebně dramatické umění získal Cenu Zuzany Navarové a Cenu Thálie pro mladého činoherce. Pro Audiotéku namlouvá fantasy sérii Hraničářův učeň – a podle jeho vlastních slov ho to baví.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)