Tajemno kolem nás (2018)

PhDr. Miroslava Mašková. Audioknižní průvodce alternativními formami léčby. Hudba Robert Jíša.

Čte Naďa Konvalinková, Miroslava Mašková.

Natočeno červen 2018 (studio Roberta Jíši). Vydal Supraphon, září 2018 (1 CD, SU 6476-2).

Obsah: Obsah: 1. Úvod 09:17 – 2. Příroda a my    11:00 – 3. Všechny barvy duhy 50:55 – 4. Magická moc drahých kamenů 1:15:42 – 5. Tajemství rostlin 12:33 – 6. Květinová terapie dr. Bacha 20:37 – 7. Vůně léčí 30:05 – 8. Stromy a lidé 09:24 – 9. Každý má svůj strom 13:06 – 10. Od zvířat se můžeme učit 21:26 – 11. Závěr 02:33

Křest se konal 4. 10. 2018 v 17:00 h., prodejna Supraphon Musicpoint, Jungmannovo nám. 17, Praha 1. Album pokřtili ing. Jiří Hrabák, hudební skladatel Jan Jirásek a výtvarnice Vladislava Jirásková.

Pozn.:  Vydavatelství Supraphon vydalo 21. září 2018 audioknihu Tajemno kolem nás. Autorka, zkušená psycholožka a léčitelka PhDr. Miroslava Mašková, společně s herečkou Naďou Konvalinkovou představuje posluchačům rozmanité možnosti a způsoby pro dosažení harmonie těla a duše. Vznikl tak průvodce alternativními formami léčby (krystaloterapie, barevná terapie, květinová terapie dr. Bacha, aromaterapie a další) s řadou praktických rad a metod. Kniha Tajemno kolem nás vyšla již v několika vydáních a patří mezi nejznámější tituly domácí esoterické literatury. Nyní mají posluchači a posluchačky možnost si ji poslechnout i jako audioknihu. Mluvené slovo doplňuje relaxační hudba Roberta Jíši, známého zejména jako skladatele new age a filmové hudby.

Tajemno kolem nás rozebírá vztah člověka ke světu a přírodě. Lidstvo bez přírody nemůže existovat. I z tohoto důvodu by jí měl člověk pomáhat a chránit ji. Hned v úvodu autorka poznamenává: „Největší tajemství je v nás samých – až na dně naší duše. Tam je ukryt pramen veškerého poznání.“ Toto motto provází i celé CD. Audiokniha je souhrnem nejdostupnějších metod alternativního způsobu léčení. Slouží k základní orientaci a posluchač se na základě studia daných kapitol může rozhodnout, která terapie jej oslovila a kterou tematikou se chce zabývat podrobněji.

PhDr. Miroslava Mašková je psycholožka, novinářka, léčitelka, publicistka, textařka a autorka úspěšných CD: Usínání s Anděly, hudebně relaxačního CD pro dospělé i děti, Srdce dokořán s hudbou Petra Maláska, Cestou duhy, Živá voda, Slunce Země, Oblaka ticha, Léčivý oheň, Noc a den s hudbou Roberta Jíši (vydal Popron Music). Je také autorkou knih: Tajemno kolem nás a Tajemno v nás. Pořádá semináře v tuzemsku i v zahraničí, vede poradnu Esotera.

Slavnostní křest audioknihy proběhne 4. října v 17 hodin v prodejně Supraphon Musicpoint, Jungmannovo náměstí 17 za účasti PhDr. Miroslavy Maškové, herečky Nadi Konvalinkové i autora hudby Roberta Jíši a speciálních hostů, kterými budou ing. Jiří Hrabák, hudební skladatel Jan Jirásek a výtvarnice Vladislava Jirásková. Zde si posluchači budou moci audioknihu od tvůrců nechat podepsat.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)