Deníček moderního fotra 3 (2018)

Book coverDominik Landsman. Kompletní audiokniha. Režie Jan Horáček.

Čte Filip Švarc.

Natočeno 2018. Vydal OneHotBook ve spolupráci s nakladatelstvím Ikar v roce 2018 (1 CD MP3; katalogové č.: AK223; EAN: 8594169482231; celková délka nahrávky 6 hodin 58 minut).

Ukázka k poslechu

Pozn.: Čeňkovi už jsou tři roky, plínky zkušeně vyměnil za nočník a fotrovi na mateřské nastává podle všeho idylické období, kdy péči o hyperaktivní dítě převezme školka. Že by konečně nastal čas, kdy bude moci provozovat své koníčky a myslet trochu i na sebe? Nebyl by to ale Čeněk, který svůj smysl pro vytváření domácího pekla dovedl téměř k dokonalosti, aby každou situaci nedokázal přetvořit v nový druh utrpení. A nebyl by to jeho fotr, aby i tu nejšílenější situaci neuměl jaksepatří sarkasticky převyprávět.

Audiokniha vyšla zároveň s knižním vydáním třetího dílu oblíbeného Deníčku moderního fotra.

Dominik Landsman

Kniha Deníček moderního fotra vznikla na základě příspěvků úspěšného blogu, na kterém autor vtipně popisoval zážitky, situace a strasti otce v domácnosti. Dominik Landsman přišel měsíc před porodem své ženy o práci realitního makléře. Po porodu pomáhal manželce na mateřské dovolené. Nakonec se po čtyřech měsících společně rozhodli, že partnerka se vrátí do zaměstnání a Dominik zůstane se synem doma. O svých zkušenostech začal blogovat, z textů pak vznikly dvě knihy (Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti a Deníček moderního fotra 2 aneb Pánbůh mi to oplatil na dětech) a zážitky dokumentuje i ve videoreportech. Spolu se spisovatelkou a blogerkou Zuzanou Hubeňákovou napsal také knížku Deníček moderního páru aneb ženy jsou z Venuše a muži jsou debil.

Filip Švarc (* 1975)

První filmovou smlouvu mu rodiče podepisovali, když mu bylo šest, k tomu se přidalo i hostování v dětských rolích v Divadle na Vinohradech a v Divadle E. F. Buriana. V roce 1989 nastoupil na Státní konzervatoř v Praze, kde po šesti letech úspěšně absolvoval obor herectví. Po několikaročním hostování v pražském Divadle ABC se v současné době věnuje hlavně dabingu. Jedenáct let také strávil za mikrofonem Fajn Rádia.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)