Lovci (2018)

Audiokniha Lovci  - autor František Kotleta   - interpret Josef KalužaFrantišek Kotleta. Kompletní audiokniha. Režie Martin Petrášek. Střih, zvuk a mastering Luděk Lazarczik. Produkce Slezská univerzita v Opavě, Multimediální techniky. Cover Lukáš Tuma.  Cover Illustration Piotr Cieśliński.

Čte Josef Kaluža.

Natočeno v září 2018 ve zvukových laboratořích oboru Multimediální techniky na Slezské univerzitě v Opavě. Vydala Epocha v roce 2018 (celková délka 7 hodin 42 minut).

Pozn.: Superhrdinský akční román z blízké budoucnosti. Oblíbený autor žánru českého postapo František Kotleta má pro Prahu opět ne moc zářnou budoucnost. Jeho svět superpadouchů a pouličních válek tentokrát v podání Josefa Kaluži.

Praha roku 2050. Desetimilionová středoevropská metropole má svých problémů dost. Třeba s odpady, přemnoženými zmutovanými potkany nebo permanentní pouliční válkou na pomezí sunnitské a šíitské čtvrti. Co je ale horší, každý padouch v tomhle městě touží po tom, aby se stal superpadouchem. Stačí trocha genetické manipulace tady, pár kybernetických vylepšení támhle, a hlavně ego větší než ten kráter, co zůstal z východního Slovenska. Jediný, kdo se těmhle superpadouchům dokáže postavit, jsou super… vlastně ne, žádní superhrdinové tu nejsou. Jenom skupina federálních policistů z Organizace pro boj s vylepšenými teroristy. Říkají si Lovci…

JOSEF KALUŽA
Absolvent Janáčkovy konzervatoře Ostrava. První zkušenosti v divadle získal v Opavě. Poté přešel do Divadla P. Bezruče v Ostravě, aby nakonec zakotvil v současném angažmá v Komorní scéně Aréna v centru Ostravy. Pro film ztvárnil v roce 2007 výraznou hlavní roli ve zlínském studentském dlouhometrážním hraném snímku Návrat do Červeného města. Diváci jej ale mohou znát např. z mysteriózního krimi Strážce duší (2003) či komediální TV pořadu Pečený Sněhulák (2014). Pravidelně spolupracuje také s ČR Ostrava a Olomouc.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)