Strašidelná chůva (2018)

Audiokniha Strašidelná chůva  - autor Tuutikki Tolonen   - interpret Bára ŠtěpánováTuutikki Tolonen. Kompletní audiokniha. Překlad Alžběta Štollová.

Čte Bára Štěpánová.

Natočeno 2018. Vydala Audiotéka, Portál, prosinec 2018 (celková délka 7 hodin 11 minut).

Ukázka k poslechu

Pozn.: Když maminka vyhraje v loterii dvoutýdenní zájezd na zotavenou do Laponska a organizátor slíbí i chůvu, která se po tu dobu postará o děti, zdá se to být všechno ideální. Ale co když se místo dobrosrdečné tetky s květovaným kloboukem a barevným deštníkem objeví ve dveřích bubák? Chlupaté, trošku špinavé a po zetlelém listí vonící strašidlo, co sice nejí maso – čili zřejmě tedy ani děti – ale jinak je na první pohled doopravdy docela děsivé? V knize populární finské spisovatelky pro děti a mládež Tuutikki Tolonen se to dozvíte a možná vezmete bubáky na milost.

Autorce se podařilo vytvořit okouzlující svět, ve kterém takřka nic není nemožné, svět, jenž svou propracovaností dětem připomene svět Harryho Pottera.

Určeno především čtenářům ve věku 8–12 let.

Tuutikki Tolonen je úspěšná a oceňovaná finská spisovatelka pro děti a mládež. Strašidelná chůva byla přeložena do celé řady jazyků a připravuje se i film.
Stáhnout prvních
35 min.
zcela zdarma

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)