Sestra (2018, 2019)

Audiokniha Sestra  - autor Louise Jensenová   - interpret Ivana Milbachová
Louise Jensenová. Kompletní audiokniha. Překlad Naďa Funioková Obálka Mladá fronta.

Čte Ivana Milbachová.

Natočeno 2018. Vydala Audiotéka, Bookmedia, leden 2019 (MP3 celková délka 13 hodin 2 minuty).

Pozn.: Audiokniha Sestra je psychologický thriller, který ocení posluchači audioknih Ruth Ware nebo Pauly Hawkins. Napsala Louise Jensen, načetla Ivana Milbachová.

Od smrti své nejlepší kamarádky Charlie musí Grace neustále myslet jak na ni, tak i na její poslední slova: „Udělala jsem něco strašného. Snad mi odpustíš…”

Když se rozhodne vyzvednout a otevřít schránku, kterou spolu jako patnáctileté zakopaly v lese, začne jí být jasné, že je toho hodně, co o své přítelkyni nevěděla. Třeba to, jak silně toužila po setkání s otcem, kterého nikdy nepoznala. Grace po něm začne pátrat na vlastní pěst a objeví tak Annu – dívku, která tvrdí, že je Charliina nevlastní sestra. Anna zaplní prázdné místo po Charlie a velice se s Grace i jejím přítelem Danem sblíží. Jenže něco není v pořádku…

Zdá se jí to? Nebo proti ní někdo vede štvavou kampaň, protože se přiblížila pravdě o Charlie a Anně?

LOUISE JENSENOVÁ
Je autorkou mezmála milionu výtisků svých celosvětově známých psychologických thrillerů The Sister, The Gift, The Surrogate a The Date. Její romány byly vydány na 24 místech po celém světě a objevily se i na listu bestsellerů v USA Today a Wall Street Journal. V češtině zatím vyšla pouze její prvotina – Sestra, ale jistě se budeme moct těšit i na další překlady této nadějné autorky.

Louise momentálně žije s manželem, dětmi, ztřeštěným psem a darebáckou kočkou v Northamptonshiru a ráda si čte zpětné vazby svých čtenářů i jiných autorů.

IVANA MILBACHOVÁ
Výborná česká dabérka. V roce 2013 získala Cenu Františka Filipovského za nejlepší ženský herecký výkon ve filmu Prezidentské volby. Svůj hlas propůjčila Dr. Quinnové ve stejnojmenném seriálu.

 

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)