Jídlo na prvním místě (2018)

Audiokniha Jídlo na prvním místě  - autor Melissa Hartwigová;Dallas Hartwig   - interpret Markéta PeškováMelissa Hartwigová a Dallas Hartwig. Kompletní audiokniha.

Čte Markéta Pešková.

Natočeno 2018. Vydal Jan Melvil Publishing v roce 2018 (MP3, celková délka 9 hodin 45 minut).

Pozn.:  Vyzkoušejte Whole30 a změňte svůj život k nepoznání aneb paleo mýtů zbavené – audiokniha, která je teoretickým i praktickým návodem, jak změnit své stravování k lepšímu návratem k základním potravinám.

Nejedná se o další módní dietu, ale o návrat k průmyslově nezpracovaným základním potravinám a nízkosacharidovému složení pokrmů. Kniha vysvětluje nejen teoretické výhody přechodu na nový systém výběru potravin, ale nabízí i praktický postup, jak životní změnu začít. Množství receptů a tipů je doplněno vysvětlením, jak na jednotlivá jídla reaguje naše tělo, obsahuje i kapitoly věnované vegetariánům, těhotným, sportovcům a dětem.

Od roku 2009, kdy Hartwigovi začali s programem Whole30 – třicetidenním metabolickým restartem organismu, se desítky tisíc lidí přesvědčily o pozitivním přínosu této změny jídelníčku. Kniha Jídlo na prvním místě je logickým vyústěním úspěchu tohoto programu, který se stal pro mnohé překvapivě i prvním krokem léčby chronických onemocnění. Stylem spojujícím v sobě vědecké poznatky, dlouhodobé zkušenosti, zdravý rozum a vtip vysvětlují autoři, co je pro organismus „opravdové jídlo“.

V audioknize se dozvíte
- jak se vypořádat se závislostí mozku na jídle
- o vzájemných reakcích inzulínu, leptinu, kortizolu a glykogenu a jejich vlivu na ukládání tuku
- co je pro organismus opravdové jídlo
- jak důležité je mít zdravou střevní stěnu
- proč vlastně obiloviny nejsou pro nás to nejlepší
- které tuky a oleje jsou v naší stravě nejvhodnější
- kolik masa a kolik zeleniny máte denně sníst

Dallas Hartwig a Melissa Hartwigová jsou laskaví tvrďáci: 30 dní jejich kúry je náročný měsíc, ale jak sami říkají, je to pro vaše dobro: „Neodvažujte se namítat, že je to těžké. Skoncovat s heroinem je těžké. Porazit rakovinu je těžké. Pít kávu bez mléka není těžké!“

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)