Terapie sdílením (2019)

https://data.knizniklub.cz/book/004/087/0040875/large.jpgEster Geislerová a Josefina Bakošová. Kompletní audiokniha. Hudba Jan Kratochvil. Beatbox Jaro Cossiga. Zvuková realizace Adam Voneš. Režie Johana Ožvold.

Účinkují Tomáš Jeřábek, Jenovéfa Boková, Ondřej Bauer, Martina Sluková, Jana Plodková, Ester Geislerová, Andrej Polák, Václav Neužil II. a Erika Stárková.

Natočeno 21. 3. 2019 (studio Soundsquare). Vydalo nakladatelství Euromedia 10. 5. 2019 (1 CD MP3).

Pozn.: Za projektem Terapie sdílením, aktuální internetovou senzací, stojí kreativní dvojice Ester Geislerová a Josefina Bakošová. Před několika měsíci vystavily na svých sociálních sítích několik mrazivých, a zároveň cynický úsměv vzbuzujících vět, kterými se jistý muž rozešel s jejich kamarádkou. Toto malé gesto spustilo lavinu; během následujících týdnů jim čtenáři začali posílat své rozchodové věty a hashtag „terapie sdilenim“ se stal doslova kultovním. Kniha je věrným obrazem autentického prostředí internetových chatů a messengerů, kde se dnes tak často odehrávají trpké konce vztahů. Sebrané věty opravdu fungují jako svébytná terapie; při četbě a úlevném smíchu si člověk rád připomene, že tak zle na tom přece jen ještě není. Kniha je doplněna texty obou autorek a esejí mediálního teoretika Tomáše Dvořáka. (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)