Změňte své návyky (2019)

Změňte své návyky - M. J. RyanM. J. Ryan. Kompletní audiokniha.  81 převratných manter, které změní váš život.

Čte Vendula Fialová.

Natočeno 2019. Vydal Progres Guru, duben 2019 (MP3, celková délka 2 hod. 38 min.).

Obsah:     00 Úvod 01 Proč pravidla fungují 02 Jak správně pravidla používat 03 PŘIJETÍ 04 VZTEK 05 AUTENTIČNOST 06 POCIT VINY 07 NASTAVENÍ HRANIC 08 ZMĚNA 09 SPOLUPRÁCE 10 KOMUNIKACE 11 KONFLIKT 12 ROZHODOVÁNÍ 13 ZODPOVĚDNOST 14 STRACH 15 RADOST 16 TRPĚLIVOST 17 PERFEKCIONISMUS 18 PRIORITY 19 ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ 20 PROKRASTINACE 21 VZTAHY 22 UZNÁNÍ A ODMĚNA 23 LÍTOST 24 ODOLNOST 25 ODVAHA RISKOVAT 26 PÉČE O SEBE 27 SEBEVĚDOMÍ 28 STRES 29 ÚSPĚCH 30 ROVNOVÁHA 31 OBAVY

Pozn.: Systém jednoduchý pravidel pro všechny životní situace. Co byste si přáli ve svém životě změnit? Chcete se zaměřit na svou práci? Lépe komunikovat? Naplánovat si svou budoucnost? Vybalancovat svůj pracovní a soukromý život? Věnovat se svému zdraví a sportovním aktivitám? Mít větší trpělivost s kolegy v práci a v rodině? Posílit sebevědomí? Zažívat méně stresu? Zkrátka, chcete být šťastnější?

M. J. Ryan se za posledních 14 let setkala s vysoce postavenými lidmi ve velkých firmách, s podnikateli nebo s úplně obyčejnými lidmi v rozmezí od šestnácti do sedmdesáti pěti let. Napsala mnoho knih o osobním růstu a pořádá setkání a workshopy po celém světě. Díky své práci viděla mnoho lidí, jak překonávají svou zlost, poznávají svůj strach, emocionálně rostou a stávají se citlivějšími, zralejšími a silnějšími. Jejich cílem je být šťastnější a dosáhnout všeho, po čem touží.

Pro své klienty začala pracovat na systému jednoduchý pravidel pro všechny životní situace, ve kterých klienti potřebovali dosáhnout změny. Hlavním cílem bylo znovu nalézt smysl života. Pravidla klientům pomáhala přijít na to, čeho chtějí ve svém životě dosáhnout a kým vlastně chtějí být. Opakování těchto jednoduchých frází jim v tom pomáhalo. Bez velkých obtíží začali měnit své chování, jak potřebovali.

81 pravidel, které považovali klienti autorky za nejúčinnější
pravidla seřazena do skupin podle témat, kterými se zabývají
podrobný návod pro jakoukoliv změnu vašeho chování

Audiokniha vám ukáže jak změnit své chování tak, jak potřebujete

Pomocí jednoduchých pravidel, která objevíte v této audioknize, budete schopni změnit svůj zautomatizovaný systém myšlení a začít si vědomě všímat každého kroku, který uděláte. Také si ujasníte, co vlastně doopravdy chcete a co ne. Proces učení vyplývá z uvědomování si informací, protoje vaše vědomí základním klíčem ke změně.

Pravidla v této audioknize pracují na neutrální rovině a připomínají vám, jak se chcete chovat. To vede k celkové proměně chování. Tato audiokniha vám ukáže, jak na základě opakování jednoduchých a zapamatovatelných frází můžete změnit své chování tak, jak potřebujete. Zníto možná až moc jednoduše, a to proto, že to jednoduché a efektivní je.

Ať už si vyberete jakékoliv téma, pravidla vám pomohou k vaší osobní transformaci a stanete se stejně šťastnými, silnými, citlivými a úspěšnými lidmi, kterými jste si vždy přáli být. Víme, že jste toho schopni. Jdeme na to.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)