Pavouk v síti (2019)

Audiokniha Pavouk v síti  - autor Magda Váňová   - interpret Ivana MilbachováMagda Váňová. Kompletní audiokniha.

Čte Ivana Milbachová.

Natočeno 2019. Vydala Audiotéka a Šulc – Švarc, květen 2019 (MP3, celková délka 18 hodin 27 minut).

Ukázka k poslechu zde.

Pozn.: Audiokniha Pavouk v síti ukazuje, jak lidé spřádají sítě svých vztahů, aby získali, po čem touží, a když se jim to podaří, nemůžou už svou síť opustit.

Bela žije s Radimem osm let v domě svých rodičů, ale stále je na vážkách, zda si ji vezme. Vše vyřeší až nevěra.

Magda Váňová ukazuje svým hrdinům, kudy ven z nenasytných citů, zbožných přání a pokryteckých pastí. Nezkušenou Belu zaujali na dovolené v Řecku starší manželé, kteří svým chováním dávali decentně najevo, že se stále více milují. Mladá žena u nich hledá radu, jak dosáhnout, aby i ji manžel zahrnoval takovou pozorností a láskou.

Šupiny jí spadnou z očí, když pochopí, že starší žena ji manévruje do náruče svému milenci, kterého se chce zbavit. Nová zkušenost Belu změní natolik, že se pokusí manželství staršího páru rozvrátit. Postavy z románu Pavouk v síti nesugerují, co si máte myslet. Jejich příběhy vypráví autorka natolik živě, že vás zcela pohltí labyrint spodních proudů jejich jednání a vytvoříte si svůj názor na ně sami.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)