Smrt krále Šumavy (2019)

Audiokniha Smrt krále Šumavy  - autor Martin Sichinger   - interpret Kajetán PísařovicMartin Sichinger. Kompletní audiokniha.

Čte Kajetán Písařovic.

Natočeno 2019. Vydala Audiotéka, 65. pole v roce 2019 (celková délka 6 hodin 41 minut). Ukázka k poslechu zde.

Pozn.: Audiokniha Smrt krále Šumavy vychází ze skutečností, známých z filmu Král Šumavy režiséra Karla Kachyni. Autorem je český básník, prozaik a učitel Martin Sichinger.

Příběh ze současných Čech od Martina Sichingera, držitele Literární ceny Knižního klubu za román Cukrový klaun (2008), nás přivádí ke starým příběhům šumavského pohraničí. Vydejte se s Martinem Sichingerem do nitra šumavských hor, po dávných stezkách, ke starým příběhům.

KAJETÁN PÍSAŘOVIC
Kajetán Písařovic je vášnivým příznivcem knih i audioknih a možná i proto se stává velice oblíbeným interpretem, kterého recenzenti milují. Vystudoval Janáčkovu konzervatoř v Ostravě a mimo jiné působil v česko-polském Těšínském divadle, dále v Divadle Loutek v Ostravě, Divadle Petra Bezruče, v Činoherním studiu v Ústí nad Labem a na pražských scénách: Divadle na Zábradlí nebo ve Švandově divadle. Zahrál si také i v několika filmech a seriálech, například Rodina Aloise Rašína, Jan Hus, Pustina, Pojišťovna štěstí.

 

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)