Rudý Zeman (2019)

Audiokniha Rudý Zeman  - autor Jaroslav Kmenta   - interpret Jakub SaicJaroslav Kmenta. Kompletní audiokniha. Režie Miloš Vrána.

Čte Jakub Saic.

Natočeno 2019. Vydala Audiotéka, Jaroslav Kmenta, listopad 2019 (MP3, celková délka 16 hodin 33 minut).

Pozn.: Investigativní portrét prezidenta Miloše Zemana, ve kterém autor hledá odpověď na otázku, kdo stál za financováním jeho předvolební kampaně. Také přináší nové informace a souvislosti o lidech z blízkého okolí prezidenta Miloše Zemana. Důkladně rozebírá i to, komu a proč se prezident Zeman mstí. Rudý Zeman vykresluje politickou atmosféru doby, v níž žijeme. V ní jde nejen o moc a vliv, ale i o peníze a geostrategické zájmy rozděleného světa.

Rudý Zeman je opět příběhem novinářského pátrání, které jde do hloubky zásadních politických etap Miloše Zemana a jeho vztahů. A rozebírá také okolnosti mocenského paktu s oligarchou Andrejem Babišem. Rudý Zeman tak volně navazuje na knihu Boss Babiš, která vyšla v roce 2017 a která se hned poté stala bestsellerem. (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)