Únosce draků (2020)

Ilka Pacovská. Kompletní audiokniha. Hudba Ondřej Morcinek.

Čte Margit Vinklárková.

Natočeno 2020. Vydalo Čti mi!, únor 2020 (MP3, celková délka 11 hod. 6 min.). Ukázka k poslechu zde.

Série:     Sedmý smysl #3

Pozn.: Kam se ztratila dračí vejce? Jak mohla zmizet, aniž strážci líhně něco zpozorovali? Poradí si Hanka s rolí dračí chůvy? (anotace)

Ilka Pacovská od roku 1954 žila v Kralupech nad Vltavou. Po studiu na knihovnické škole pracovala v knihovnách, archivech a později jako grafická redaktorka v televizních časopisech, kde s oblibou vytvářela koutky pro děti s luštěním, říkankami nebo i pohádkami. Je vdaná a bydlí v Praze. Po narození staršího syna přibyla do její rodiny trojčata. V současné době se raduje z devíti vnoučat a odešla do důchodu. Příběhy ze světa, kde většina obyvatel má i sedmý smysl – schopnost používat magii – začala psát až v době, kdy její dospívající děti opustily domov a založily si vlastní rodiny. Zpočátku své knihy zveřejňovala zdarma na internetu, kde měly nečekaně příznivý ohlas. Původně měla série končit čtvrtým dílem, ale vždy se objevil důvod, proč psát dál. V roce 2018 vyšel poslední desátý díl její fantasy série Sedmý smysl.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)