Safíroví ledňáčci a Glutaman (2020)

Audiokniha Safíroví ledňáčci a Glutaman  - autor Bogdan Trojak   - interpret více hercůBogdan Trojak. Kompletní audiokniha. Dobrodružný příběh pro děti a mládež. Hudba Kryštof Marek. Režie Dimitrij Dudík.

Čte Jiří Lábus, Lenka Dusilová.

Natočeno 2020. Vydal Baobab, červenec 2020 (MP3, celková dDélka 3 hodiny 54 minut).  Ukázka k poslechu zde.

Pozn.: Partu Safírových ledňáčků tvoří Vojta Kolanda s jedním okem zeleným a druhým modrým, zavalitý vynálezce Denis Ovesný a neuvěřitelně mrštný Loan Bach. Všichni z Rohanska, přístavní čtvrti s velkou tržnicí plnou tajemných vůní a obchodníků, na něž začíná tlačit rozpínající se obchod, který vlastní neproniknutelný a zlověstný G. Ti tři se náhodou zmocní tajného deníku kapitána jedné zvláštní říční lodi. Spolu s malou Justýnkou a jejím bratrem Kajetánem se vydají po stopě podivných a ne zrovna etických objevů jistého šíleného vědce.

Čeká je pátrání se spoustou překvapení, objev podivných stvoření, let rotundou, ale také souboje s trojkou drsných záškodníků a nakonec i střetnutí s tajemným… s kým vlastně? To už se dozvíte v napínavém dobrodružství plném znepokojivých zvratů a nečekaných souvislostí, ale i překvapivých obrazů a vtipného jazyka.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)