Nezbedné příhody malého Mňouka (2021)

Lenka Jakešová. Kompletní audiokniha.

Čte autorka.

Natočeno 2021.  Vydalo Čti mi!, květen 2021 (MP3, celková délka 1 hod. 40 min.). Ukázka k poslechu zde.

Pozn.:  Na jednom dvorečku žije šťastně pejsek Azor, kočka Mína, kohoutek Ryky, slepičky Koko a Kdák. A také malý mourovatý kocourek Mňouk.  Je to pěkné číslo. Co jen se natropí lotrovin!  Přesto ho mají všichni rádi.  V jádru je to totiž moc prima koťátko!

Autor
Lenka Jakešová se narodila v roce 1966 ve Frýdlantě v Čechách. Vystudovala Střední pedagogickou školu v Liberci. Od ukončení studia do roku 2007 pracovala jako učitelka v MŠ ve Frýdlantě v Čechách, kde dlouhá léta vedla pěvecký sbor Vlaštovky. Od roku 2007 pracuje spolu se svým manželem v oboru geodézie. Na mateřskou školu ale nezanevřela. Nyní v Hejnicích vede pěvecký sbor Zvoneček. Navštěvuje mateřské centrum Mateřídouška, taktéž v Hejnicích, kde hraje a zpívá maminkám a jejich malým ratolestem.

V roce 2018 vydala zpěvník pro děti od předškolního do mladšího školního věku Písničky pro děti, které se dočkalo dvou pokračování.
Kniha Kamarádi na výletě je autorčina pohádková prvotina, která je doplněná písničkami vhodnými pro děti předškolního věku.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)