Verunka a kokosový dědek (2021, 2022)

PAudiokniha Verunka a kokosový dědek  - autor Pavel Šrut;Tomáš Juřička   - interpret více hercůavel Šrut. Pohádka. Scénář a režie Tomáš Juřička. Hudba Zdeněk Zdeněk. Mistr zvuku Miloš Vrána. Ilustrace Galina Miklínová. Autor animace doprovodného videa Mirek Zachariáš. Produkce Andrea Mazánková.

Osoby a obsazení: Vypravěčka (Magdalena Reifová), Verunka (Ivana Korolová Veselá), Kokosový dědek (Jaromír Meduna), babička Agáta (Barbora Hrzánová), maminka (Stanislava Jachnická), tatínek (Michal Holán), paní Urbanová / tetička Uršula (Regina Řandová), pošťák / papoušek / číšník a další (Tomáš Juřička). V dětských rolích účinkují Samuel Budiman, Tobiáš Valtr.

Natočeno ve studiu ArtCrow v roce 2021.Vydala Audiotéka, leden 2022 (MP3, celková délka 1 hodina 46 minut). Ukázka k poslechu zde.

Pozn.: Dramatizace pohádkového příběhu Pavla Šruta, autora oblíbených Lichožroutů. Hubertovi jsou taková docela obyčejná rodina. Maminka je nervózní z tetičky Uršuly, která vlastně tetička není. Tatínek nemá rád záhady, ale doma se pořád nějaké dějí. Babička Agáta nemá ráda morčata, ale stýská se jí po její první lásce. Šestiletá Verunka má kamaráda Lukáška a nic jí neschází … kromě dědečka. A věřte nevěřte o Štědrém dnu dostane balík až z Haiti a v něm nejzábavnější a nejdivnější dědeček na světě. (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)