Respekt podcast – S prarodiči o politice debatovat nedokážu, nechci se s nimi rozhádat (2021)

Třetí díl podcastové série o nejmladší generaci, která jde k volbám. Připravila Hana Řičicová, Andrea Procházková a František Trojan.

Natočeno 2021. Webová premiéra 22. 9. 2021 (Respekt.cz, 15:25 h.).

Lit.: Řičicová, Hana – Trojan, František: S prarodiči o politice debatovat nedokážu, nechci se s nimi rozhádat. Třetí díl podcastové série o nejmladší generaci, která jde k volbám. In web Respekt.cz, 22. 9. 2021 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.:  Mají se mladí lidé s kým bavit o politice? Šesti vybraných lidí z nejmladší voličské generace se ptáme, kdy se začali zajímat o dění v Česku a ve světě. Shodnou se s rodinou a přáteli na tom, co je důležité a mělo by se řešit? Vyhýbají se konfliktům, nebo se snaží svoje postoje vysvětlit i těm, kteří s nimi nesouhlasí? Poslechněte si třetí díl podcastové série s mladým voličstvem, který pro Respekt připravili Hana Řičicová a redaktor František Trojan. Společně s politickou reportérkou Andreou Procházkovou oslovili šest lidí, jejichž postřehy a názory uslyšíte vždy ve středu.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)