Návštěvník (2019)

Rudolf Hansa. Povídka mladého českého autora o jednom podivuhodném podezřelém a jeho ještě podivuhodnějším návštěvníkovi. Z rukopisu pro rozhlas připravila Klára Fleyberková. Režie Izabela Schenková.

Účinkuje Radúz Mácha.

Natočeno 2019. Premiéra 17. 6. 2019 (ČRo 3 Vltava, 14:30 h.; 27 min).

Lit.: Fleyberková, Klára: Rudolf Hansa: Návštěvník. In web ČRo 3 Vltava, 17. červen 2019 (článek). – Cit.: Povídka mladého českého autora o jednom podivuhodném podezřelém a jeho ještě podivuhodnějším návštěvníkovi. (…)

Rudolf Hansa je mladý autor, který už před lety vydal rozsáhlý fantasy román nazvaný Země před soumrakem a publikoval i několik kratších textů. Představil se už také v Českém rozhlase povídkou Roznašeč snů. Teď, kdy čerstvě překročil hranici dospělosti, napsal pro rozhlas povídku další. I tentokrát se vydává za hranice běžného, reálného světa, když se na policejní stanici objeví vrah s podivným vysvětlením svých činů. Kdo je tady skutečně na vině? Zjišťujeme v povídce nazvané Návštěvník.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)