Ranné ladenie – Špela Sevšek Šramel, Boris Sirka a Anasoft Litera 2019 (Ranní ladění – Špela Sevšek Šramel, Boris Sirka a Anasoft Litera 2019, 2019)

Připravila Hana Rodová.

Natočeno 2019. Premiéra 21. 3. 2019 (SRo Rádio Devín, 7:00 – 10:00 h.).

Pozn.: Aj na štvrtkové ráno máme pre Vás pripravené Ranné ladenie. Od pôžitku k úzkosti a späť, tak znie názov výstavy Borisa Sirku vo Východoslovenskej galérii v Košiciach a my sa na ňu pôjdeme pozrieť; so slovakistkou zo slovinskej Ľubľany – Špelou Sevšek Šramel budeme hovoriť o prekladaní slovenskej literatúry do slovinčiny. Po 8,30 privítame v štúdiu hostky: výtvarníčku Noémi Ráczovú a kurátorku Zuzanu Uhrínovú Hegyesyovú, s ktorými sa porozprávame o výstave v Múzeu Vojtecha Löfflera v Košiciach Čarodejnica so stylusom. Po 9,00 Vám predstavíme ďalšiu knihu z finálovej desiatky Anasoft litera 2019 a reč bude i o Febiofeste. Ranné ladenie s Hanou Rodovou počúvajte od 7,00 do 10,00 v Rádiu Devín. (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)