Blízká setkání – Adéla Gondíková (2019)

Host: herečka a moderátorka Adéla Gondíková. Moderuje Tereza Kostková. Rozhovory s osobnostmi, které znáte, anebo které stojí za to poznat. Dialogy, které pohladí po duši hosty i posluchače. S Dvojkou můžete prožít blízké setkání s novým zajímavým člověkem každý všední den.

Natočeno 2019. Premiéra 17. 6. 2019 (ČRo 2 Praha, 11:04 h.).

Lit.: Horálková, Elena – Kostková, Tereza: Adéla Gondíková se nepřestává tetelit. „Mě život strašně baví. Pořád“. In web ČRo 2 Praha, 17. červen 2019 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Adéla Gondíková je známá  herečka a moderátorka, ke které vždycky patří úsměv a dobrá nálada. Jak řekla Tereze Kostkové, nepřestává se cítit šťastná.

„Já se štěstím tetelím pořád. K mým šťastným chvílím v životě určitě patřil porod mé dcery. Těšila jsem se sice, že budu chodit do divadel, do kina a že si řízeně odpočinu, ale dopadlo to tak, že jsem hrála do 8 měsíce. Čelem k divákům a ze strany ke kolegům, aby ten bubínek nebyl vidět,“ prozrazuje s úsměvem herečka v Blízkých setkáních.

Umí se těšit z premiéry, ze začátku i konce divadelní sezóny. „Na konci si člověk chce odpočinout, ale už v půlce prázdnin se mi stýská po lidech. I po zájezdech. My si tam užíváme srandy a já se vlastně taky tetelím. Mě život strašně baví. Pořád.“

Chodí ještě na konkurzy? Půjde dcera v jejích stopách? Jak přistupuje k charitativním akcím? Jak dopadl projekt Roztančené divadlo? Jak se staví k prohrám? Poslouchá Dvojku kvůli bratrovi?

 

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)