Host Radiožurnálu – Jan Potměšil a Radka Potměšilová (2019)

Spolek Kašpar se vrátil ze Spojených států, kde uvedl inscenaci hry Václava Havla Audience. Představení ve Washingtonu, New Yorku a Chicagu byla součástí oslav 30. výročí sametové revoluce. O své cestě, publiku i roli bude vyprávět herec Jan Potměšil. Moderuje Zuzana Burešová.

Natočeno 2019. Premiéra 15. 10. 2019 (ČRo 1 Radiožurnál, 21:05 h.; 30 min.).

Lit.: Burešová, Zuzana: Spolek Kašpar uvedl Audienci ve Spojených státech. Diváci úžasně reagovali, pochvalují si manželé Potměšilovi. In web ČRo 1 Radiožurnál, 15. říjen 2019 (anotace + nahrávka k poslechu). – Cit.: Manželé Jan a Radka Potměšilovi vypráví o inscenaci hry Václava Hra Audience, kterou divadelní spolek Kašpar uvedl ve Spojených státech.

Spolek Kašpar se vrátil ze Spojených států, kde uvedl inscenaci hry Václava Havla Audience. Představení ve Washingtonu, New Yorku a Chicagu byla součástí oslav 30. výročí sametové revoluce. O cestě, publiku i roli vypráví herec Jan Potměšil a jeho žena Radka. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)