Blízká setkání – Jan Révai (2020)

Host herec Jan Révai. Moderuje Adéla Gondíková. Jan Révai je herec, zpěvák, tanečník, motorkář a vandrák. Čím momentálně žije? Má dnes vůbec ještě čas a chuť věnovat se kdysi milovanému tanci? A dovolí v budoucnu svým dětem jezdit na motorce?

Natočeno 2020. Premiéra 29. 1. 2020 (ČRo 2 Praha, 11:04 h.).

Lit.: Svobodová, Michaela – Gondíková, Adéla: Starší syn o mém klopýtnutí ví, není to žádné tabu, svěřuje se Jan Révai. In web ČRo 2 Praha, 29. leden 2020 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: V 19 letech byl herec Jan Révai za přepadení benzinové stanice odsouzen na dva a půl roku do vězení. Dnes se o tom se svým starším synem baví.

„Už nemám takové ambice hrát každý den. Je pro mě důležitější, že můžu kluky vozit do školy, na kroužky, trávit s nimi čas. Čteme si pohádky, chodíme do přírody,“ prohlásil Jan Révai v Blízkých setkáních na Dvojce.

O tom, že byl ve vězení, se doma prý mluví. „Mladší syn je na to zatím malý, ale starší už to ví. Není to žádné tabu. Neděláme, že to neexistuje. Stejně se to jednou dozví.“ Své děti se snaží dobře vychovat.

Na otázku moderátorky Adély Gondíkové, jestli se snaží svému klopýtnutí ve výchově předejít, odpověděl: „I já jsem měl řádnou výchovu. Máma byla učitelka, otec horník. U nás platily zásady. Hodně jsem sportoval. Jen jsem měl trochu dobrodružnější povahu. Myslím, že se tomu nedá předejít.“ (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)