Noční Mikrofórum – Lou Fanánek Hagen (2020)

Host: Lou Fanánek Hagen, skladatel, textař a zpěvák. Osobnosti si zvou osobnosti. Moderuje Vasil Fridrich.

Natočeno 2020. Premiéra 18. 2. 2020 (ČRo 2 Praha, 22:30 h.).

Lit.: Taud, Rostislav – Fridrich, Vasil: Lou Fanánek Hagen: Šlápnout na brzdu? Vono se to tim věkem všechno trošku rovná. In web ČRo 2 Praha, 18. únor 2020 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Frontman Tří sester v Nočním Mikroforu mluví otevřeně o studiu práv, učitelství i stavařině. O psaní pod vlivem alkoholu, nezřízeném pankáčském životě i úmrtích v kapele.

„Byl to divočejší život. I ten úraz mě tím omezením trošku srovnal. Bejvalo to dynamičtější. Pod vlivem jsem se dostal do nějaký čertoviny a pak jsem vymýšlel blbosti. Ale šlápnout na brzdu? Vono se to tim věkem všechno trošku rovná,“ uvažuje Lou Fanánek Hagen.

„Nechci říct, že by člověk tím věkem skončil nebo se nějak překabátil. Ale mělo by to bejt úměrný. Já myslím, že jsem furt vzhledem ke svejm vrstevníkům exot.“ Moderátor Vasil Fridrich se v rozhovoru dotkl i vážnějšího tématu – smrti Františka Sahuly.

„Byly to bizarní okolnosti. Jako by to už bylo napsaný,“ vzpomíná Fanánek. „Ale takovejch předčasnejch skonů jako my nemaj ani kapely, který hrajou dýl. Sedum lidí, z těch bejvalejch členů. To je hodně. Já už jsem  (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)