Blízká setkání – Iva Janžurová (2020)

Host: herečka Iva Janžurová. Moderuje Jiří Holoubek. Rozhovory s osobnostmi, které znáte, anebo které stojí za to poznat. Dialogy, které pohladí po duši hosty i posluchače. S Dvojkou můžete prožít blízké setkání s novým zajímavým člověkem každý všední den.

Natočeno 2020. Premiéra 28. 2. 2020 (ČRo 2 Praha, 11:04 h.).

Lit.: Horálková, Elena – Holoubek, Jiří: Až přestanu hrát divadlo, tak vrostu do země, je přesvědčená Iva Janžurová. In web ČRo 2 Praha, 28. únor 2020 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: „Proč si neudělám víc volna? Protože pořád nevím, jestli ty volné dny mají větší smysl než moje práce,“ prohlásila herečka na Knižním festivalu v Ostravě.

„Dospěla jsem k současnému šťastnému pocitu radosti z toho, že mám pořád plná hlediště. Když se Snažíte dělat divadlo pravdivě, vznikají opravdu životodárné kontakty,“ prozrazuje Iva Janžurová v Blízkých setkání.

„Když jsem zjistila, že na Audienci u královny se teď prodávají lístky ke stání, vyběhla jsem si ve Stavovském divadle až nahoru, abych zažila, z jaké výšky mě vidí ti obětavci, co tam prostojí celé představení. Dojalo mě to,“ přiznala moderárorovi Jiřímu Holoubkovi. „Takže až přestanu hrát divadlo, tak pomalu vrostu do země.“ (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)