Vinohradská 12 – Vestfálsko, covid19 a masokombinát (2020)

Podcast Vinohradská 12 se zpravodajem ČRo v Německu Václavem Jabůrkem o tom, jak masokombinát v Německu přispěl k novému šíření covidu-19. Připravila Lenka Kabrhelová. Editace Lukáš Matoška. Rešerše Tomáš Roček. Zvukový mistr Martin Hůla. Hudba Martin Hůla.

Hovoří Václav Jabůrek.

Natočeno 2020. Premiéra 29. 6. 2020 (ČRo Plus, 8:33 h.; 23 min.).

Lit.: Kabrhelová, Lenka: Masokombináty jako nová ohniska koronaviru. Německá vláda chce jejich provoz přísněji regulovat. In web ČRo Plus, 29. červen 2020 (anotace + nahrávka k poslechu). – Cit.: (…) Německá spolková země Severní Porýní-Vestfálsko se potýká s novým výskytem koronaviru. Úřady obnovily přísná karanténní opatření. Mnozí obyvatelé ale návrat restrikcí nesou nelibě. Proč počet případů začal znovu stoupat? Přehlédly místní úřady riziko, které představoval provoz největšího německého masokombinátu? A jak velká je hrozba možné druhé vlny nemoci covid-19? Lenka Kabrhelová mluví se zpravodajem ČRo v Německu Václavem Jabůrkem. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)