Blízká setkání – Jan Pokorný (2020)

Host: ředitel Zpravodajství ČRo Jan Pokorný. Moderuje Tereza Kostková. Rozhovory s osobnostmi, které znáte, anebo které stojí za to poznat. Dialogy, které pohladí po duši hosty i posluchače. S Dvojkou můžete prožít blízké setkání s novým zajímavým člověkem každý všední den.

Natočeno 2020. Premiéra 29. 9. 2020 (ČRo 2 Praha, 11:04 h.).

Lit.: eh – Kostková, Tereza: Rozhlas se liší od televize tím, že má lepší obrázky, je přesvědčený Jan Pokorný. In web ČRo 2 Praha,  29. září 2020 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Z celého dne má nejraději rána. Má je rád v rozhlasové práci a měl je rád i jako dítě, když s dědečkem společně poslouchali sportovní přenosy.

„Slyšel jsem Gabo Zelenaye a Stanislava Sigmunda a byl jsem z toho u vytržení. Zpětně se mi potvrdilo, co mi později říkal jeden můj kamarád, že rozhlas se liší od televize tím, že má lepší obrázky. Ti chlapi to tak reportovali, že jsem nepotřeboval koukat na televizi, která byla vedle v obýváku. Já je poslouchal a já tu hru viděl.“ (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)