Speciál Radiožurnálu – Březnový lockdown (2021)

Připravil Tomáš Pancíř.

Hosty speciálu Radiožurnálu byli Jan Trnka, biochemik z3.LF UK, člen výzkumného týmu Centra pro modelovaní biologických a společenských procesů (BISOP), spolupracovník iniciativy Model antiCOVID-19; Jana Maláčová, ministryně práce a sociálních věcí (za ČSSD); Karel Havlíček, vicepremiér, ministr průmyslu, obchodu a dopravy (za ANO); Radek Špicar, viceprezident Svazu průmyslu a dopravy; Petr Kulhánek, hejtman Karlovarského kraje (za STAN); Štěpán Votoček, ředitel nemocnice Slaný; Milan Kubek, prezident České lékařské komory; Pavel Hrdlička, ředitel Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje.

Natočeno 2021. Premiéra 1. 3. 2021 (ČRo 1 Radiožurnál, 54 min.).

Lit.: tš – Pancíř, Tomáš: Třítýdenní lockdown v Česku: Jaká opatření platí a jaké máme vyhlídky? In web ČRo 1 Radiožurnál,  1. březen 2021 (článek + nahrávka k poslechu) – Cit.: Začínají tři týdny přísných opatření, které mají pomoct dostat šíření koronaviru v Česku pod kontrolu. Jak velký budou mít efekt? A jak vypadají policejní kontroly zákazu pohybu mezi okresy? Omezí ministři i fungování firem? Jak dopadá pandemie na nemocnice a záchrannou službu? A jak se liší český lockdown od toho, který platil v Izraeli? Poslechněte si celý speciál Radiožurnálu a Plusu. (…)

 

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)