Xaver a host – Kateřina Neumannová (2021)

Kateřina Neumannová hostem Luboše Xavera Veselého.

Natočeno 2021. Premiéra 13. 5. 2021 (ČRo Region, 27 min.).

Lit.: djo – Veselý, Luboš Xaver: Kateřina Neumannová: Kdyby mi někdo dal startovní číslo, zase bych jela nadoraz. In web ČRo Region, 13. květen 2021 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Olympijskou vítězku a mistryni světa v běhu na lyžích Kateřinu Neumannovou čeká úplně nová role – stane se moderátorkou nové stanice Českého rozhlasu Radiožurnál Sport, která začne vysílat 21. května. „Mám velkou trému a respekt.“ Koho pozvala jako prvního hosta?

Legenda běžeckého lyžování se objeví mezi moderátory nové stanice se svým pořadem Páteční finiš Kateřiny Neumannové. „Byla jsem oslovená, abych měla své pravidelné rozhovory. Mám z této profese velký respekt a dlouho jsem váhala. Můžu prozradit, že prvním hostem bude bývalý hokejový brankář Dominik Hašek.“

Čerstvou moderátorku baví, že si může hosty do pořadu zvát sama. „Mým snem je pozvat tenistu Ivana Lendla. Jako malá jsem ho měla na plakátu nad postelí, a doteď ho považuju za velkou sportovní hvězdu.“ Nechce zvát ale jen sportovce, chce vést rozhovory i s lidmi na druhé straně barikády, jako jsou odborníci na výživu, biochemii či jinak pracují se sportovci. „Těším se na bývalého guvernéra České národní banky Zdeňka Tůmu, to je velký sportovec. A téma ekonomika a sport mě velmi zajímá.“ (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)