Slavné dvojice – Iva Janžurová a Sabina Remundová (2021)

Iva Janžurová a Sabina Remundová hosty Alex Mynářové.

Natočeno 2021. Premiéra 14. 5. 2021 (ČRo Region, 36 min.).

Lit.: djo – Mynářová, Alexandra: Ivuška má dar holčičího espritu, říká Sabina Remundová o mamince Ivě Janžurové. In web ČRo Region, 14. květen 2021 (článek+ nahrávka k poslechu). – Cit.: Legendární herečka Iva Janžurová slaví neuvěřitelné 80. narozeniny. Jak sama říká: „Bude mi 4x dvacet. Vždycky jsem si to číslo snažila nějak vylepšovat.“ Její dcera, herečka Sabina Remundová, obdivuje její stále dívčí projev.

Rozumí si profesně, ale i jako matka a dcera. „Máme se velice rády. Chci zmínit i Theodoru, aby se necítila odstrčena. Jsem šťastná matka, že mám tak skvělé holky.“ Na výrazné neshody si nepamatují, ale Iva přiznává, že nebezpečí hrozí v autě. „Já jsem ta nezdvořilá spolucestující, která dává nemístné rady,“ usmívá se.

Mít slavnou maminku nebylo dcerám vždy příjemné. „Maminka byla vždy ve velké pozornosti, a když jsem byla malá, tak mi to trochu vadilo. Chtěla jsem ji mít víc pro sebe,“ svěřuje Sabina a Iva dodává: „Ale nakonec si zvykly a nepřistihla jsem je, že by se někde nadýmaly. Od přírody mají dar skromnosti až stydlivosti, což holkám sluší.“ (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)