Den s kandidátem – Andrej Babiš (2022)

Připravil a uvádí Jan Pokorný.

Natočeno 2022. Premiéra 28. 11. 2022 (ČRo 1 Radiožurnál – ČRo Plus).

Lit.: bbu: Český rozhlas zahajuje předvolební vysílání k prezidentským volbám. In web O českém rozhlase, 28. listopad 2022 (článek). – Cit.: Český rozhlas přinese ve svém vysílání bohatý informační servis k prezidentským volbám, který doplní také čerstvé aktuality na zpravodajském serveru iROZHLAS.cz. Na Radiožurnálu dnešním dnem startuje projekt Den s kandidátem, který každé pondělí, středu a pátek seznámí posluchače s jedním z uchazečů o post hlavy státu.

„Český rozhlas připravil před lednovou volbou nového prezidenta pestrou nabídku speciálních pořadů. Jako médium veřejné služby chceme našim posluchačům přinést detailní profily všech kandidátů, kteří chtějí stanout v čele naší země. Budeme se zajímat především o jejich názory v kontextu domácí a zahraniční politiky naší země, ale i o jejich osobnosti jako takové,“ uvedl generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

Od pondělí 28. listopadu stráví Jan Pokorný coby reportér jeden celý den s každým z prezidentských kandidátů v rámci projektu Den s kandidátem. Průběžně bude posluchače informovat v reportážních vstupech v Ranním, Dopoledním i Odpoledním Radiožurnálu, ale také na ČRo Plus a Dvojce. V 15:05 pak představí kandidáta v živém půlhodinovém rozhovoru ve speciálním vydání pořadu Dvacet minut Radiožurnálu – speciál.

Čtvrtek bude na Radiožurnálu až do voleb vyhrazen tematickým Prezidentským speciálům. Moderovat je bude Tomáš Pancíř, Jan Bumba, Matěj Skalický, Karolína Koubová a Jana Klímová. Bude je mimo jiné zajímat, jak dobře podle odborníků v dané oblasti zvládají jednotliví kandidáti svoji kampaň po marketingové stránce, komu se nejlépe daří na poslední chvíli aktivizovat voliče nebo jaké zahraničněpolitické či ekonomické otázky by měl budoucí prezident v Česku nastolit. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)