Host Lucie Výborné – Filip Březina (2024)

Hostem je herec Filip Březina. Pohádka Klíč svatého Petra, ale taky seriál Smysl pro tumor nebo detektivky. Tam všude vystupuje mladý herec Filip Březina. Rozmýšlel se nad rolí lékaře s rakovinou? A co všechno člověku při takovém příběhu honí myšlenkami? Moderuje Lucie Výborná.

Natočeno 2024. Premiéra 17. 1. 2024 (ČRo 1 Radiožurnál, 9:06 h.).

Lit.: prh – Výborná, Lucie: Člověka to nutí zamyslet se nad křehkostí života, říká o seriálu Smysl pro tumor herec Březina. In web ČRo 1 Radiožurnál, 17. leden 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.:  Vystudoval Janáčkovu konzervatoř v Ostravě, potom přišlo studium na pražské DAMU, má za sebou větší i menší role v seriálech a filmech, kus dobré práce odvedl i na divadle. Herce Filipa Březinu byl na Štědrý večer k vidění v pohádce Klíč svatého Petra a aktuálně je v ČT hrdinou seriálu Smysl pro tumor. „Herecky to bylo těžké, ale mám rád výzvy,“ vypráví herec, který běhá i ultramaratony. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)