Dvacet minut Radiožurnálu – Šimon Heller (2024)

Byla podle Šimona Hellera chyba, že Marian Jurečka sám nerezignoval? Věří podpoře ostatních regionů? Jak se KDU-ČSL vyrovnává s úbytkem členů ve svých řadách? A co si představit pod pojmem lidovecká politika 21. století? Moderuje Vladimír Kroc.

Natočeno 2024. Premiéra 16. 1. 2024 (ČRo 1 Radiožurnál – ČRo Plus, 17:06 h.; 24 min.).

Lit.: ula – Kroc, Vladimír: Kauza s večírkem byla poslední kapka. KDU-ČSL potřebuje restart, říká k debatě o sjezdu lidovců poslanec Heller. In web ČRo 1 Radiožurnál, 16. leden 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Jsem přesvědčen, že u ministrů je zkrátka příslušné měřítko jinde a stane-li se velká chyba, je třeba si ji přiznat a vyvodit z ní politickou odpovědnost, zdůrazňuje Šimon Heller. (…)

Celostátní konference KDU-ČSL nejpozději do měsíce rozhodne o případném přesunu volebního sjezdu již na jaro, jak žádají kritici předsedy lidovců Mariana Jurečky. Nestačí, že se vicepremiér za své chování během předvánočního večírku v den střelby na filozofické fakultě omluvil? Měl by rezignovat? Vladimír Kroc se ptal Šimona Hellera, poslance a místopředsedy českobudějovické KDU-ČSL, která žádá Jurečkovo odstoupení. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)