06/7016494 (1991)

Umberto Marino. Rozhlasová hra. Překlad Mária Štefánková. Odpovědný redaktor Vladimír Fišera. Zvuk Peter Janík, Ondrej Purdeš. Režie František Obžera.

Osoby a obsazení: Anne (Oľga Solárová), Antonie (Boris Farkaš), Enzo (Dušan Blaškovič), Walter (Eduard Vítek), Annina matka (Naďa Kotršová), Roppo (Pavol Mikulík), Alberto (Ivan Romančík), advokát (Stano Dančiak), Tania (Táňa Kulíšková), Martini (Juraj Predmerský), Martiniová (Michaela Mikulášová), Sicilian (Vlado Černý), Alfredo (Igor Čillík), Ranpulla (Ivan Letko), Riki (Bronislav Grznárik), Marcolino (Juraj Hrčka), policista (Ján Valentík) a sekretářka (Anna Okapcová).

Nastudoval Slovenský rozhlas Bratislava 15. 10. 1991 Premiéra 24. 10. 1991 (Slovensko 1, 20:00 h; 45 min.).

Pozn.: 06/7016494 je telefónne číslo Antonia Masellu, muža ktorý žije nad svoje pomery a uchyľuje sa k viac či menej nelegálnym prostriedkom, aby svojej rodine zaručil prchavý blahobyt. Masella, ktorý bol nútený spáchať skutočný zločin pod hrozbou organizácie pre vymáhanie dlhov, bude zatknutý a jeho rodina bude v oveľa kritickejšom stave, ako keby žil v medziach efektívnych možností.

Hra bola odvysielaná na Grand Prix Italia.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)