Aktuality Nahlas – Harabin znemožnil rozhodnutie súdu o voľbách (Aktuality Nahlas – Harabin znemožnil rozhodnutí soudu o volbách, 2019)

Připravil Peter Hanák.

Natočeno 2019. Webová premiéra 13. 6. 2019 (20 min.).

Lit.: Hanák, Peter: Harabin znemožnil rozhodnutie súdu o voľbách, teraz sa na to sťažuje (podcast). In web Aktuality.sk, 13. 6. 2019 (článek + podcast). – Cit.: Štefan Harabin protestuje proti inaugurácii prezidentky Zuzany Čaputovej, lebo ústavný súd ešte nerozhodol o jeho volebnej sťažnosti. Ústavný súd však o tom už rokoval, no sám Harabin mu zabránil rozhodnúť. Vypočujte si náš podcast:

Plénum ústavného súdu sa volebnou sťažnosťou Štefana Harabina zaoberalo včera, no keďže Harabin namietol jedného zo siedmich sudcov – a šesť hlasov by na rozhodnutie pléna nestačilo – súd rozhodnúť nemohol.

Budete počuť rozhovor s bývalým predsedom ústavného súdu Jánom Mazákom. Ten tvrdí, že Harabin to urobil preto, že jeho volebné sťažnosti nemajú šancu. 

Štefan Harabin zároveň nevylúčil vstup do politiky – a dokonca naznačil, ako by to mohol urobiť – že by nevstúpil do strany, ale bol by lídrom kandidátky.

Rozprávali sme sa aj so Zuzanou Wienk, ktorá celé roky sleduje kariéru Štefana Harabina. Pýtali sem sa jej, aký by bol Harabin opäť politik, ako to bolo naozaj s Harabinovým telefonátom mafiánovi alebo či si sám vyplatil odmeny.

Moderuje Peter Hanák.

Všetky naše podcasty nájdete tu. Na odber všetkých nových dielov sa môžete prihlásiť cez iTunes, Google Podcasts, SoundcloudPodBean alebo Spotify. Sledujte nás aj na facebookovej stránke Podcasty Aktuality.sk.

Podcast Aktuality Nahlas podporuje 365 banka.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)