Kolčí štít s otvorem vpravo pro založení dřevce (1990)

Ester Krumbachová. Rozhlasová černá crazy komedie. Stereo-technický scénář Miloš Kot a Jiří Horčička. Zvuk  Miloš Kot. Záznam a střih  Jana Fišerová. Zvukové efekty Jiří Binek. Hudební a zvuková spolupráce Radislav Nikodém. Asistent režie Lidmila Čáslavská. Hudbu složil a řídí Vladimír Popelka. Dramaturg Jan Kolář. Režie Jiří Horčička.

Osoby a obsazení: archivář I. (Vladimír Brabec), archivář II. (Bohumil Bezouška), Norfolk (Viktor Preiss), Leonard (Josef Kemr), hlasy (Steva Maršálek, Blanka Maršálková, Miloš Rozhoň).

Natočeno v roce 1990. Repríza 16. 7. 2024 (ČRo 3 Vltava, 21:30 h.; 67 min.) v cyklu Večerní drama.

Lit.: Vadlejchová, Ivana: S novými autory do nového roku. In Scéna 4/1991, s. 6 (recenze).

Vadlejchová, Ivana - S novými autory do nového roku. In Scéna 4-1991, s. 6

Vadlejchová, Ivana - S novými autory do nového roku. 2 In Scéna 4-1991, s. 6

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

doplněk:
Tomáš Rozhoň – má být Miloš Rozhoň
stereo-technický scénář – Miloš Kot a Jiří Horčička
zvuk – Miloš Kot
záznam a střih – Jana Fišerová
zvukové efekty – Jiří Binek
hudební a zvuková spolupráce – Radislav Nikodém
asistent režie – Lidmila Čáslavská

Má oblíbená hra. Viktor Preiss je zde naprosto dokonalý. Ostatní jsou také skvělí. Jen v obsazení mi chybí sir Leopard – Eduard Cupák.
Takto je to oficiálně dle programu – Ester Krumbachová: Kolčí štít s otvorem vpravo pro založení dřevce Rozhlasová černá crazy komedie. Hudba Vladimír Popelka. Dramaturg Jan Kolář. Režie Jiří Horčička. Osoby a obsazení: archivář I. (Vladimír Brabec), archivář II. (Bohumil Bezouška), Norfolk (Viktor Preiss), Leopard (Eduard Cupák), zahradník (Josef Kemr), hlasy (Steva Maršálek, Miloš Rozhoň a Blanka Maršálková). Natočeno v roce 1990 (67 min). (75 min)

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)