Co vyprávěl skřítek Kociánek 1/9 (2010)

Pavla Kopcová & Zdeněk Winkler. Pohádkový seriál. Tvůrci nezjištěni.

Účinkuje Magda Hauserová.

Připravilo Rádio Proglas v roce 2010 (9 x 10 min.). Premiéra 1.-9. 12. 2010 (Rádio Proglas). Reprízy 17.-25. 2. 2012 (Rádio Proglas), 3.-11. 2. 2016 v cyklu Večerní zíváček (Rádio Proglas).

Díly: 1. Dárek, 2. O umění poslouchat věci, 3. Tři bratři, 4. O smutné kašně, 5. Narozeniny, 6. O veselém vláčku, 7. O malé růžičce, 8. Strom obr, 9. Zvonička.

Pozn.: Se skřítkem Kociánkem se dostaneme za brány domova pro děti, které mají nemocná záda, ruce nebo nohy a tak nemohou chodit do obyčejné školy. Rodiče je musí vozit někam, kde jim budou umět pomáhat. Jedním z takových míst je v Brně Kociánka – nemocné děti tam bydlí, chodí do školy i na obědy. Jen o víkendu nebo o prázdninách mohou domů, a tak jim bývá někdy přes týden smutno. Holčička Káťa z našeho vyprávění ale dostala kouzelného kamaráda, který jí od smutku pomohl. Co jí vyprávěl, najdete v pohádkách Pavly Kopcové a Zdeňka Winklera. (anotace Rádio Proglas)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)