Štědrý večer Českého rozhlasu Olomouc (2021)

Připravili Ivana Plíhalová a Michal Bureš. Použité texty Jan Skácel, Jaroslav Vrchlický, Ondřej Přikryl, Felix Háj. Hudební spolupráce Antonín Schindler. Technická spolupráce Zdeněk Prchlík. Režie Michal Bureš.

Účinkují Mozeka Haná, Bambini di Praga, Hradišťan, Musica Bohemica, Moravská filharmonie Olomouc, Hanácký mužský sbor Rovina, Cimbal Classic, BROLN, Dětský pěvecký sbor Českého rozhlasu, Buoni pueri, Slaměnky z Velké Bystřice, Dětský pěvecký sbor Motýli Šumperk, Campanella, Karel Plíhal, Jožka Černý, Valašica, Danaj a další.

Nastudoval ČRo Olomouc, prosinec 2021. Premiéra 24. 12. 2021 (ČRo Olomouc, 17:00 – 19:00 h.).

Pozn.: Vzpomínky na dětství v Brně, na studia na konzervatoři, na příchod do Olomouce v roce 1981, na manželství s písničkářem, na Sametovou revoluci i na slavné role. Číst si budeme z Káji Maříka, uslyšíme monolog Svaté Jany, básně Jana Skácela a Jaroslava Vrchlického. Na Ladislava Lakomého, který by letos oslavil 90 let, zavzpomínáme hanáckou humoreskou Ondřeje Přikryla „Zlaty prasátko“. (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)