Nebe pod Berlínem (2010)

Jaroslav Rudiš Nebe pod BerlínemJaroslav Rudiš. Hudba U-Bahn (U-Bahn – zpěv Jaroslav Rudiš, kytara Petr Kružík, baskytara Pancho Dirk, bicí Atom, host Jana Korčová – vokál). Texty Jaroslav Rudiš. Hudba Petr Kružík. Zvuk, střih a mastering Tomáš Gsöllhofer a Jiří Suchánek. Ilustrace Juraj Horváth. Design Ondřej Fučík.

Čte autor.

Natočeno ve studiu Farní FM, Frýdek-Místek, srpen 2010 (hudba) a květen 2010 (slovo).Vydalo Tympanum a Labyrint v roce 2010 (1 mp3 CD, celkem 240 min.).

Pozn.: Nebe pod Berlínem – kniha pro živé i mrtvé. Rockové příběhy z berlínského metra. Třicetiletý učitel uprchne z Prahy do současné německé metropole, aby tam založil hudební kapelu a našel svou dívku… Autor s téměř až s hrabalovským citem pro jazyk ušpiněný životem zaznamenává promluvy, které mezi sebou a s ním vedou všechny ty postavy a postavičky, s nimiž se v Berlíně a pod ním setkává. Kultovní románový debut napsaný ve strhujícím tempu provází originální skladby punkové skupiny U-Bahn a čte sám autor Jaroslav Rudiš.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)