Vlevo dole speciál – Kdo bude prezidentem a jak se nezbláznit z politiky? (2021)

Speciální epizoda podcastu. Připravili Václav Dolejší a Lucie Stuchlíková.

Natočeno 2021. Webová premiéra 24. 2. 2021 (Seznam Zprávy, 12:00 h.).

Lit.: Dolejší, Václav – Stuchlíková, Lucie: Vlevo dole: Jak spolu v příští vládě vyjdou Bartoš s Fialou? In web Seznam Zprávy, 24. 2. 2021 (anotace + nahrávka k poslechu). – Cit.: Posluchače politické talkshow Seznam Zpráv zajímá mimo jiné to, jak by se velmi rozdílní lídři ODS a Pirátů dokázali skutečně shodnout na možné povolební spolupráci.

Kdo vyhraje říjnové sněmovní volby? A pokud opozice, dokáží se lídři Pirátů Ivan Bartoš a ODS Petr Fiala domluvit na společné funkční vládě? A co pak bude dělat šéf hnutí ANO Andrej Babiš – stane se řadovým opozičním poslancem?

Takové byly nejčastější otázky posluchačů politického podcastu Vlevo dole, na než odpovídali jeho autoři – Lucie Stuchlíková a Václav Dolejší. Vznikla tak speciální epizoda, v níž političtí reportéři Seznam Zpráv výjimečně neprobírali aktuální téma, ale vyzvali své posluchače, ať pošlou své vlastní dotazy. A přišlo jich opravdu hodně: celkem 750, takže na všechny se bohužel nedostalo. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)