České pohádky 1/8 (2021)

Jirka s kozú (čte Filip Cíl)Karel Jaromír Erben. Podcast připravili Hana Burešová, Filip Wiesner, Michal Jiráň, Michael Vodenka, Martin Vondrášek, Milan Potoček, Martin Kocourek, Helena Jiříková.

Čtou Ondřej Rychlý (1), Marie Poulová (2), Michaela Doležalová (3), Jan Vondráček (4), Klára Sedláčková Oltová (5), Miroslav Zavičár (6), Marie Turková (7) a Filip Cíl (8).

Natočeno 2021. Webová premiéra 1. dílu 9. 5. 2021 (Divadlo v Dlouhé, 7 min.), 8. dílu 20. 6. 2021 (Divadlo v Dlouhé).

 Obsah: 1. Otesánek (čte Ondřej Rychlý). – 2. O kohoutkovi a slepičce (čte Marie Poulová) – 3. Hrnečku, vař! (čte Michaela Doležalová) – 4. Tři zlaté vlasy děda Vševěda (čte Jan Vondráček) – 5. Zlatovláska (čte Klára Sedláčková Oltová) – 6. Rozum a štěstí (čte Miroslav Zavičár) – 7. Dobře tak, že je smrt na světě (čte Marie Turková) – 8. Jirka s kozú (čte Filip Cíl).

Pozn.: Nedělní čtení pro děti bude pokračovat až do konce letošní sezony (přesněji do 20. června) a můžete se těšit na známé i méně známé pohádky ze sbírek Karla Jaromíra Erbena. Některé budou kratší, jiné delší, některé pro malé děti, jiné pro ty větší. V každém případě vám vždy v neděli v 18 hodin nabídneme premiéru nové pohádky v podání našich herců a hereček. Video sledujte na našem Facebooku a YouTube, audioverze v podcastových aplikacích Spotify / iTunes / PodBean a naší knihovně.

 

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)