Hodina dějepichu + Přepište dějiny Crossover – Musí být prezident sexy? (2023)

Připravili a hovoří Jan Studnička, Tereza, Martin Groman a Michal Stehlík.

Natočeno 12. a 19. 1. 2023 (Rock Café Praha). Webová premiéra 25. 1. 2023 (Přepište dějiny, 98 min.).

Pozn.: Dva podcasty živě pod jednou střechou. Hodina dějepichu je humorný podcast časopisu Reflex o historii erotiky, sexu a sexuality. Napříč celou lidskou kulturou a historií. Podcastem provází Jan Studnička, redaktor Reflexu, komik, scénárista a publicista. A Tereza. Tereza je hezká. Přepište dějiny je naopak podcast na téma dějin ve veřejném prostoru, politiky, médií a nepřeberně témat souvisejících. Moderuje Martin Groman a Michal Stehlík. (anotace)

Lit.: anonym: Crossover: Musí být prezident sexy? In web Přepište dějiny, 25. 1. 2023 (anotace + nahrávka k poslechu). – Cit.:  Lednový podcastový crossover mezi Hodinou dějepichu a Přepište dějiny nemohl mít jiné téma než prezidenty. Musí být prezident sexy? A proč TGM opustil ve 82 letech svoji milenku? Proč Beneš donutil svoji ženu, aby si změnila jméno? A jak vypadal sexuální život Gottwaldových? Více než hodina a půl zábavy a informací, které původně měly zůstat pod pokličkou. Záznam večera v pražském Rock Café nabízíme nejen jako podcast, ale také ve video verzi.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)